info@vizatravel.hu

+36-70/420-02-02

+36/72 225 225

Árkalkulátor

Bemutatkozás

reptéri transzfer szolgáltatás, reptéri személyszállításA pécsi Viza Travel utasai a háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatással kényelmesen juthatnak el lakóhelyükről a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre és vissza, vagy az Önök által megjelölt helyre. A reptéri személyszolgáltatást a hét bármely napján, 0-24 óráig igénybe vehetik Kedves Utasaink. Gépkocsijainkkal elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállítjuk Utasainkat a menetrendszerinti repülőjáratokhoz és vissza, de egyéni utazáshoz is igénybe vehetik magyarországi és külföldi úti célokhoz egyaránt. (Bécs, Pozsony, Graz, Zágráb, Eszék). Az Önök kényelme érdekében járműveink KLÍMA berendezéssel és WIFI vezeték nélküli internettel rendelkeznek, és NAPILAPOKKAL is állunk Kedves Utasaink rendelkezésére.

WIFI vezeték nélküli internet NAPILAP KLÍMA berendezés Ébresztés

Viza Travel Kft. - Pécs, reptéri személyszállítás, airport transfer, airport shuttle, reptéri transzfer

reptéri személyszállítás megrendelése

Kérje ajánlatunkat

A fenti kalkulátor segítségével a viteldíjak kiszámolhatók, és reptéri transzfer szolgáltatásaink megrendelhetők.  Jelenleg rendszerünk Pécs-Budapest, Pécs-Bécs, Pécs-Graz, Pécs-Pozsony, Pécs-Eszék és Pécs-Zágráb utakra tud pontos viteldíjat kalkulálni. Ha vidéki kiszállást szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@vizatravel.hu) vagy telefonon (+36/70-420-02-02). Az utasfelvétel történhet Baranya, Somogy és Tolna megye bármely településéről.

Rugalmasak vagyunk, mindent megteszünk, hogy Kedves Utasaink kényelmesen és gyorsan eljussanak a reptérre.

háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatás

Önért megyünk

Háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatásunkkal kényelmesen juthatnak el lakóhelyükről a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre és vissza, vagy az Önök által megjelölt helyre. Gépkocsijainkkal elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megye településeiről (pl. Kaposvár, Szigetvár, Dombóvár, Barcs, Szekszárd, Mohács, Komló) szállítjuk utasainkat a menetrendszerinti repülőjáratokhoz és vissza, de egyéni utazáshoz is igénybe vehetik, magyarországi és külföldi úti célokhoz egyaránt. Budapesti transzfert is vállalunk, a fővárosból induló buszos, hajós utak esetén is bátran kérjék ajánlatunkat!

minőségi, megbízható reptéri transzfer szolgáltatást biztosítunk

Gondtalan utazás

Pécsi indulással és Pécsre történő érkezéssel minőségi, megbízható reptéri transzfer szolgáltatást biztosítunk az Utasaink által megrendelt időpontban. Kényelmes kocsikkal, WIFI vezeték nélküli internettel és képzett sofőrökkel állunk rendelkezésére! A reptéri személyszállítást kényelmesen, otthonról is megrendelheti az online rendelés menüpontban. Nem kell vonatmenetrendhez, tömegközlekedéshez alkalmazkodnia, pesti hotelt fizetni, autóját fizetős parkolóban hagyni. Dőljön hátra, és élvezze, hogy a vezetés terhét levesszük a válláról. Utazás közben relaxálhat, dolgozhat, internetezhet.